Котел на пелети Witkowski Smart 5

6 813,99 лв.
  • Марка: Witkowski
  • Кат. номер: Smart 5
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

SMART 5 е модерен компактен котел на пелети.

Налични мощности: 12-36W. Котлите отговарят на най-високия клас на емисии 5 и на директивата ECODESIGN 2020 на Европейския парламент . SMART 5 - котлите, които са с висока ефективност изгарят пелети от дърво с диаметър 6 или 8 мм. Това е напълно автоматичен котел. Пелетната горелка се самозапалва, гаси и почиства!

Топлообменникът (котел) е много ефективна термична структура (до 92,0%). Потвърдено от тестове от ICHPW и други акредитирани органи. Тялото се състои от: пепелник, горивна камера, тръбен топлообменник и обръщащ канал. Котелът се почиства лесно от предната страна на котела. Решението е запазено в PPO.  

Компанията "KOTŁY WITKOWSKI" въведе редица технически подобрения, за да се адаптира към нуждите на клиента, регулатори на котела, от които да избирате, контролни аксесоари Външната обвивка SMART 5 е направена от прахово боядисана ламарина. Обменникът е изолиран с минерална вата, а вратата е с керамична плоча, която предпазва от топлинни загуби по време на работа на котела. SMART 5 се произвежда със следните мощности: 12, 16, 20, 25, 30, 36 kW.

Комфортът при използване на SMART 5 е на много високо ниво. Обслужването е ограничено до зареждане с гориво и периодично отстраняване на пепелта. Целият процес се контролира от контролера ECOMAX (налични са различни версии).

SMART 5 е оборудван с НАЙ-ДОБРАТА горелка за пелети на пазара - KIPI. Системата KIPI е оборудвана с контролер с FUZZY LOGIC система за управление на мощността (ECOMAX контролер), кръгла ротационна камера на горелката, вентилатор и запалвател. Въртящата се камера гарантира, че горелката ще се почисти с гориво с по-ниско качество.  Потребителят не трябва да помни за това! Демонстрационен филм за горелката: YouTube

Котлите SMART 5 се предлагат и във втора версия с отделен контейнер под търговското наименование SMART 5 VARIO . Котлите в тази конфигурация могат да имат резервоари за пелети с вместимост: 330, 440, 820, 1200, 1800 литра! Котлите SMART 5 и SMART 5 VARIO се използват особено в малките котелни помещения.

 

 
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!